Boka pass

Som personlig tränare hittar du mig oftast i Masthuggets kampsportsklubbs lokaler, men vi kan ses på andra platser i och runt Göteborg eller där du behöver mig. Bor du inte i närheten av Göteborg men vill ha min hjälp? Självklart arbetar jag online och kan erbjuda dig kost och träningsrådgivning via Zoom och andra digitala plattformar var du än befinner dig!

PT-pass - Fighting

Här fokuserar vi på thaiboxning/boxning genom slag, sparkar, knän och clinch. 
Detta är ett bra pass om du är intresserad av att prova på första gången eller om du redan tränar aktivt och vill få ut mer av din träning. Träningsteknikerna fungerar även utmärkt som självförsvar och är en allsidig träningsform där du anstränger hela kroppen samtidigt som du får en mental utmaning. 
Därför kommer din kondition och styrka snabbt bli bättre samtidigt som du lär dig någonting nytt.

Vill du träna med mig men befinner dig på annan ort? Självklart kan vi lägga upp träningspass via Zoom!

PT-pass - Fysträning

Vill du ha en träningsform med fokus på fysisk träning med kondition och styrka snarare än kampsporten? Då kör vi på det! Detta passet kan ha valbara inslag av kampsport men betoningen ligger på att pusha det fysiska genom några av de mest välkända och beprövade träningsmetoderna.

Gruppträning

Bjud med kompisgänget, företaget eller ditt idrottslag och så tränar vi pass ihop! 
Jag erbjuder både enskilda träningspass såväl som kontinuerliga pass över tid. Vi blandar slag och sparktekniker med kondition och styrkeövningar. Träningen anpassas alltid efter era behov och önskemål. Därför är det är ett perfekt tillfälle att träna tillsammans och ha kul samtidigt som ni blir vältränade och bygger upp gruppen! Passar perfekt som teambuilding, lära känna varandra eller bara väldigt rolig och givande träning.

Kost- och tränings
rådgivning

Jag erbjuder kost och träningsrådgivning oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt eller att hålla en hälsosam och hållbar livsstil. Vi utgår ifrån dina preferenser av mat samt träning du tycker om och skräddarsyr tillsammans en plan för att du skall nå dina mål. Du kommer att lära dig saker om kost och träning som du har nytta av resten av ditt liv.

PETER BILLQVIST

info@peterbillqvist.se

+46 70-754 60 88

Denna webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. 

Digital träning för alla behov

Hör av dig så
Tränar vi för glädjen

Är detta första gången du bokar ett pass med mig? Då får du 25% rabatt!

Har vi aldrig tränat ihop?

Boka ett prova på-pass och få 25% rabatt!